Buffetten

Ontspan en geniet

In Restaurant ‘t Regthuys in Wirdum (Groningen) kunt u van de volgende buffetten gebruik maken. Maar er natuurlijk veel meer mogelijk! We hebben verschillende arrangementen met bijvoorbeeld theater, of ander entertainment. Informeer naar de vele mogelijkheden.

Barbecue 25,- p.p.

Ongedwongen barbecueën in de serre of binnentuin.

Spareribs, hamburger, karbonade, vis-pakketje, biefstuk, barbecue worst
Geserveerd met friet, gepofte aardappel, rauwkost, huzarensalade, diverse sausjes en stokbrood met kruidenboter

U kunt deze barbecue ook uitbreiden met een soep en
een heerlijk dessertbuffet voor € 35,- p.p.

Regthuysbuffet 28,50 p.p.

Crèmesoep met kip, prei en champignons

Vis van het seizoen, Rundersucade met gestoofde ui, Varkenshaas met zachte mosterdsaus, kipfilet met roerbakgroenten en kerrie, compote en gemengde salade.

Geserveerd met gebakken rijst en aardappelen.

Omelet Siberiën, rumpudding, ijssoorten, geserveerd met geflambeerde kersen.

Groningsbuffet 32,50 p.p.

Salade van Groningergeitenkaas met zoete aardappel en honing, Gerookte boerderijkip met kropsla, croutons, gepofte paprika en ei en uit gebakkenspek, garnalen met zeewier, en mieriks-wortelcrème.

Gebraden Groninger weide runderlende met gestoofde sukade, Knolselderij puree pepers en ui. Gebakken sliptong. Mosselen in het groen. Varkenshaas in Groningermosterdsaus.

Oven aardappels

Groningerkoek-ijs, Pudding van bitterkoekjes met pruimen, Boerenjongensijs

Regthuysbuffet 35,00 p.p.

Salade van brie, spek en noten, salade van gerookte kip, bleekselderij, appel en walnoten, serranoham, patés, tonijnsalade, haring, garnalen geserveerd met stokbrood en kruidenboter.

Vis van het seizoen, Rundersucade met gestoofde ui, Varkenshaas met zachte mosterdsaus, kipfilet met roerbakgroenten en kerrie, compote. Geserveerd met gebakken rijst en aardappelen.

Omelet Siberiën, rumpudding, ijssoorten, geserveerd met geflambeerde kersen.

Koud/warmbuffet 42,50 pp

Ceasar Salad, Salade geitenkaas in filodeeg met balsamico-acetosiroop, rollade, rosbief, zalmsalade, vis terrine, tonijnsalade, garnalen geserveerd met stokbrood en kruiden boter.

Gebraden ossenhaas, varkenshaas in roomsaus, kipfilet met roerbakgroenten en kerrie, vis van het seizoen, groente aardappelgarnituur, gemengde salade, compote, geserveerd met gebakken rijst en aardappelen.

Omelet Siberiën, rumpudding, ijssoorten, geserveerd met geflambeerde kersen.