Trouwlocatie

Laat ons uw gastheer zijn

U zoekt een geschikte locatie om uw bruiloft in Groningen te vieren?

In Wirdum bovenop de wierde treft u Restaurant ‘t Regthuys aan. Idyllisch gelegen in de oude kern met zicht op de eeuwenoude kerk. Restaurant ‘t Regthuys is daarmee al jaren zeer geliefd om uw receptie of uw bruiloft te vieren.

Uw bruiloft is één van de mooiste dagen uit uw leven!

Het enthousiaste team van Restaurant ‘t Regthuys staat deze bijzondere dag graag voor u klaar om van uw bruiloft één van de mooiste dagen uit uw leven te maken. Heeft u al nagedacht over wat voor bruiloftsfeest uw wilt? In de zalen van ‘t Regthuys is namelijk veel mogelijk.

Wat maakt ons Restaurant geschikt?

Restaurant ‘t Regthuys beschikt over verschillende zalen van klein tot groot. Keuze uit verschillende zalen waaronder De Serre en De Wintertuin. Ons Restaurant voor overheerlijke diners en een sfeervolle ambiance. Uw bruiloft vieren is bij ons in goede handen. Met zalen van 100 tot 300 personen is Restaurant ‘t Regthuys in Wirdum Groningen dé locatie om uw bruiloft in te vieren. Ook trouwen in de kerk van Wirdum behoort tot de vele mogelijkheden.

Wat maakt onze locatie geschikt?

De eeuwenoude kerk en het dorpshuis staan op loopafstand en er is volop natuurschoon voor sfeervolle foto’s. Een bruiloft vieren is dansen met muziek, zowel een liveband als muziekinstallatie zijn mogelijk. Een bruiloft vieren vraagt een goede gastheer.

 

Arrangementen mogelijk v.a. 12.50 p.p.

Informeer naar de mogelijkheden.

Trouwauto beschikbaar

Mocht u meer willen weten, bel ons gerust op ons telefoonnummer (0596) 571 890.

Delen op Social Media
Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

Trouwlocatie – Bruiloft vieren – Receptie – Restaurant ’t Regthuys Wirdum Groningen

Uw vraag of compliment

captcha

Om spam te voorkomen vragen wij u om bovenstaande code over te typen.

(* = altijd invullen)